illusivemind.blogg.se

Steins;gate.

Kategori: Allmänt

Såg precis klart sista avsnittet av Steins;gate. My mind wasn't blown but it was pretty god damn awesome! Feel kinda sad now..that it's over.. Det kliar ärligt talat lite i fingrarna.. kanske borde plocka fram block och pennor och måla lite.. Kanske Mayuri.. She's quite wonderful..Dessutom.. lyckas jag faktiskt göra något ordentligt och sedan ger vad det än blir till pojkvännen får jag nog massa, massa pussar.
Mamma har halft om halft tjatat på mig senaste timmen om att röja ut åtminstone ett plan i min garderob, som i och för sig ser förjävligt´ut, so I guess I should do that before starting with anything else..   

love.

Kategori: Allmänt

 
I miss you so much it hurts..

Illusive mind.

Kategori: Allmänt


Första inlägget någonsin här. Where to start? How to? 
Har bloggat till och från under ett antal år på en blogg som i princip alla jag känner känt till, inklusive mina föräldrar och släkt.. Vilket var.. begränsande. Skapade den här bloggen i syftet att känna mig fri att skriva vad som helst utan att behöva oroa mig över hur mamma skulle reagera.. Den här bloggen är för mig. Kommer antagligen till största delen att fylla den med tankar och min konst. Har mått dåligt så länge jag kan minnas, diagnoserad med depression, tar dagligen medicin mot det och går hyffsat regelbundet hos en psykolog men är fortfarande långt ifrån frisk. Jag älskar att måla/teckna/rita men har på senaste tiden haft problem med det då det snarare har genererat ångest istället för att motverka den.. Försöker dock hitta tillbaka till hur det var innan, då jag kunde använda den som terapi.. 
Spretigt, kortfattat och osammanhängande men det får duga som första presentation. Stay tuned..

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.